Акція “Присвяти ікону герою” – особистий внесок!

Реквізити для перерахування внеску

Одержувач: Пелех Марія Євгенівна
Банк: Приватбанк
Гривневий рахунок: 5577 2127 0285 1950
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: благодійний внесок

Розмір добровільного благодійного внеску дорівнює вартості виготовлення ікони і становить 60 гривень.

Друзі!

Ми наблизилися до здійснення задуму у рамках акції “Присвяти ікону герою” ГО “Українська альтернатива” повернути на Аскольдову гору 150 ікон, які були там від початку Меморіалу героїв Крут.

Два десятки ікон там збереглося ще від початкової композиції. До 18 ікон, розміщених нами на Меморіалі 29 січня, 19 березня ми додамо ще 120 ікон. Більше інформації – тут

Враховуючи умови перебування на вулиці, ми вирішили спеціально виготовити ікони, які могли б витримувати зміни погоди, сезонів протягом доволі тривалого часу. Ікони виготовляються за спеціальною технологію – друкуються на пластику. На сьогодні закуплено рами для образів – частково вже готові по супермаркетах, частково – виготовлялися спеціально за замовленням організаторів. Власне друк розпочнеться у понеділок. Ті образи, які вже запропоновані до розміщення на Меморіалі, проходять спеціальну технічну підготовку.

Галерея образів з різних куточків України, які будуть відтворюватися на пластику і розміщуватися на Аскольдовій горі, тут

Для того, щоб ця робота була можливою, ми не залучали гранти чи спонсорські кошти від бізнесу. Ми створили громадський фонд для акції 19 березня у якому за рахунок внесків від двохсот до двох тисяч гривень акумулювали більше шести тисяч гривень. До цього фонду свої приватні кошти вклали одинадцятеро осіб:

Бурда Ольга

Гриник Назар

Ільїн Сергій

Карпенко Ганна

Кириченко Владислав

Кухар Володимир

Логвинов Олексій

Пелех Марія

Скиталінська Оксана

Ткаченко Дмитро

Двоє благодійників побажали залишитися інкогніто

Одними із задумів акції є просування ідей самоврядності та благодійності. Колеги, які поділилися своїми коштами щоб цей проект запрацював, від початку були готові зробити безповоротні пожертви. Але так само від початку усіх наших проектів ГО «Українська альтернатива» – Автопробігу до Холодного Яру 9 жовтня 2010 року, Автопробігу до Крут 22 січня 2011 року, акції з іконами 29 січня 2011 року, ми просуваємо ідею самодостатності громадської ініціативи, у тому числі – і фінансової. Вкрай важливо українцям самим навчитися фінансувати свої заходи! Не роззиратися по сторонах, а самим у міру можливостей оплачувати громадські справи.

На цьому стоїть громадська ініціатива у країнах з усталеною демократію. Якщо ми хочемо справжньої свободи і справедливості, звикати до цього повинні і ми!

Кожен, хто вирішить долучитися до акції, зможе зробити і свій особистий внесок. Ми запрошуємо кожного, кому не байдужа наша героїчна історія та майбутнє нашої країни, зробити індивідуальний внесок на банківський рахунок  з тим щоб відшкодувати кошти з громадського фонду. Таким чином ми матимемо не десяток благодійників, а 120 – за кількістю ікон, які залишаться на Меморіалі героям Крут на Аскольдовій горі як частина авторського задуму художника А.В.Гайдамаки.

Розмір добровільного благодійного внеску дорівнює вартості виготовлення ікони і становить 60 гривень.

Реквізити у банку, за якими можна перерахувати благодійні внески, можна отримати, написавши на адресу groupua.org@gmail.com або v_kukhar@yahoo.com чи залишивши свою електронну пошту в коментарях на сайті http://groupua.org.

Уточнити інформацію щодо акції можна за телефоном 067-509-6139, Володимир Кухар.

Імена благодійників, силами та коштами яких буде відновлено композицію на Меморіалі героїв Крут, буде оприлюднено на цьому сайті та на інших ресурсах в Мережі.

Докладна програма акції 19 березня буде оприлюднена додатково.

Долучайтеся!

Коментування вимкнено

  1. Андрій коментує:

    Реквізити в банку, pls? На andrkv@yahoo.com

    • Олексій Логвінов коментує:

      Андрію!

      Реквізити для перерахування внеску

      Одержувач: Пелех Марія Євгенівна
      Банк: Приватбанк
      Гривневий рахунок: 5577 2127 0285 1950
      МФО: 305299
      ЄДРПОУ: 14360570
      Призначення платежу: благодійний внесок

      Розмір добровільного благодійного внеску дорівнює вартості виготовлення ікони і становить 60 гривень.

Trackbacks / Pingbacks

  1. ОСЬ ТАКА СПРАВА… « Сашко Положинський