Заява ГО “Українська альтернатива” з приводу останніх подій у країні та наших дій

Українці, люди доброї волі!

 Влада відкрито зрадила країну. Вперше було віддано наказ брутально придушити мирний громадянський протест.

Відповідальність за «новітні Крути» зараз лежить на всіх.

Тому ми закликаємо :

1. Вимагаємо негайної відставки президента Януковича, Кабінету міністрів, міністра внутрішніх справ та усіх посадовців, причетних до розгону мирного протесту.

2. Забути образи останніх днів.  Згуртуватись навколо одного – порятунку України! Не можна допустити «білорусизації» чи хаосу, що  призведе до розколу нашої країни.

3.  Полiтична парламентська опозицiя повинна припинити взаємне пiдсиджування та змагання за eлекторальнi бали на вибори-2015. На порядку денному єдине питання: майбутнє країни. Вимагаємо формування єдиного фронту з сил студентства, громадськостi, полiтикiв. Опозицiя хоча б перед лицем таких вирiшальних подiй повинна усвiдомити, що полiтики – на службi народу, а не навпаки.

4. Створити єдиний дієвий оргкомітет, який виробить конкретний план дій і організує процес його виконання.

5. Єдиним можливим варіантом усунення зрадників від керування державою є безстрокова акція непокори – всеукраїнський страйк. Закликаємо до страйку студентів, офісних працівників, працівників промисловості – усіх небайдужих громадян.

6. Окремо звертаємось до бізнесу: доля країни від вас залежить сьогодні як ніколи. Ми або збудуємо нормальну країну разом, або нормальним людям у ній не буде місця. Надмірна обережність має свою ціну. Зволікання вбиває. Підтримайте протест!

7. Закликаємо представників силових відомств пам’ятати про свою присягу та відповідальність перед Законом і не йти проти народу.

8. Звертаємось до урядів та народів світу: йдеться про порушення базових людських прав. Заради безпечнішого світу завтра підтримайте нас сьогодні.

 9. Виходимо під національною символікою. Вивішуйте національні прапори на будівлях, машинах. Одягайте синьо-жовті стрічки. Ми  відроджуємо нашу країну!

10. Годі споглядати! Янукович не боїться інтернетних «лайків». У нього нема комп’ютера. Закликаємо усіх вийти на вулиці для захисту нашого з вами права на майбутнє.
Виходимо всі!

 

Громадська організація «Українська альтернатива»
 

Comments are closed.