“Тартаку” – 15!

ОЛЬГА СКОРОХОД "Українська альтернатива" журналіст

Як же їм вдається ось уже пʼятнадцять років заряджати публіку неймовірним драйвом та позитивом? Ліричні ноти, шалена енергія, музичні експерименти та не гламурний патріотизм поєдналися в них так строкато, але й так природно. 15 грудня гурт «Тартак» відсвяткував пʼятнадцять років творчої діяльності. Сашко Положинський є хорошим другом ГО «Українська альтернатива» і ми радо вітаємо «Тартак» з такою «солідною» датою і зичимо не втрачати життєвих струн і натхнення!

Організаційні проблеми напередодні (нагадаємо, в день виступу концертний хол відмовився надавати приміщення для проведення дійства, через що концерт кілька разів переносили) трохи попсували настрій лише на початку. Хлопці влаштували для своїх друзів справжній викид музичного буйства, що, тим не менше, тільки сприяло душевній атмосфері. Сашко на одному концерті зібрав музикантів, з якими у різні роки співпрацював «Тартак». Більше трьох годин хлопці тримали публіку. У сильному запалі фронтмен з ентузіазмом запропонував гостям випробувати і відчути розвагу, яку сам Сашко дуже полюбляє, – стрибати на руки фанатів. Однак, що Сашку кайф, для інших – смілива екзотика, і скористатися  нагодою вдалося не всім.

.

 

«Тартак» був у своєму дусі, поєднавши концерт з доброчинною акцією. Власне, сама акція була презентацією соціального проекту «Ти подумай». Його мета – підтримати людей з вадами слуху. Всі кошти, зібрані від продажу квитків, підуть на операцію Марʼяні Олійник, маленькій дівчинці, котрій поставили страшний діагноз. Крім Марʼянки на концерті були присутні інші діти та молодь з вадами слуху. Крім того  виступ музичного гурту супроводжувався відповідним відеорядом, що було своєрідним закликом до українських виконавців продовжити цю ініціативу.

Тож многая літа нашим друзям!

Ольга Скороход, “Українська альтернатива”

Коментування вимкнено

  1. Володимир Кухар коментує:

    Спасибы музикантам за музику, а Друзям – за тепле товариство! :)